Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-07-16

Tillbaka i Zwift och vilken upphämtning vi fick se av Jenny!

Hej och god morgon!

Uppe före tuppen idag men det är väl lika bra det. Kanske hinner jag också cykla en snabb sväng innan regnet är här. Risk för regn från förmiddagen till någon gång i eftermiddag idag och jag blev av med ett nystulet KOM igår... 

Igår körde jag för övrigt Zwift. Det gjorde jag eftersom jag hade rätt slitna ben och då är det alltid lättare att köra Zwift med tävlingslika förhållanden för att hålla motivation och ansträngning uppe. Så om jag hade slitna ben igår så vet jag inte vad jag har idag.. Men det kommer snart att visa sig!

Zwift-racet gick bra. Vi i Team SZ gjorde några attacker och försökte skapa lite under loppet. Det slutade med att vi ramlade in som 2-3-4-7-10 osv där jag korsade mållinjen som fyra. 

Eftersom SZ AW Party by SZR gick samtidigt som världscupen i MTB så fick jag titta på det i efterhand men det gick ju bra det med. Jenny Rissveds stod för en riktigt fin upphämtning efter en mindre lyckad start där hon sedan slutade åtta i det tuffa loppet. Skönt med första startled på söndag! 

Lite senare på kvällen så hände något som är väldigt ovanligt nuförtiden. Jag vann en innebandymatch mot Filip. Vi har lirat några dagar denna vecka och det normala är att han spelar halvhjärtat tills det hettar till mot slutet då han skärper sig och dominerar... Men igår hann jag göra det avgörande tionde målet innan han hann ikapp målmässigt. 

Touren hann jag kolla på också tidigare på dagen, även om målgången blev strax efter starten i mitt lopp på Zwift. Men jag kikade samtidigt som jag startade. Den danska tour-sagan fortsätter. Är det tre av fyra senaste etapperna nu? Med tre olika cyklister och en av dom i gult också. Kul! 


Ni får ha en skön lördag och helg, jag finns här med ett nytt inlägg imorgon igen. Hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar