Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-19

Prova på-cykling med Linn Gustafzzon och Jenny Rissveds från Team 31!Hej och god morgon! 

Måste bara börja med att skriva; vilka stjärnor de är, Linn och Jenny! Denna helg har jag haft hand om Prova på-cyklingen i samband med Svenska Cykelspelen. Igår var det celebert besök av Jenny Rissveds och Linn Gustafzzon från Team 31. Det är riktigt bra det som Team 31 gör tillsammans med sina åkare/ambassadörer. Redan innan Jenny och Linn dök upp så var det barn där och ställde ledande frågor om vad som skulle hända där och när. 

Det var inte heller något "dyka upp, skriva autograferna, visa något trick och sedan sticka igen" utan det cyklades och pratades under hela dom två timmarna som Prova på-cyklingen pågick. Det jag tycker tjejerna gör riktigt bra är att alla inkluderas. Står det ett barn vid sidan av så kan du ge dig på att Jenny eller Linn åker dit, snackar lite och frågar om barnet inte vill vara med. Det var riktigt imponerande att se hur Team 31 hanterade denna aktivitet.


Även min Frida, som helst stod och kramade mina ben, tog sig till slut med ut till de övriga. Cyklade, pratade och fick cykeln signerad.

Det var verkligen barn- och ungdomar i alla nivåer där. Från barnen som testade våra lånecyklar och därmed använde handbroms för första gången till Marcelo på bilden nedan, som redan vid tio års ålder tycktes ha alla tekniska kunskaper i sin verktygslåda. 

Kort efter Prova på-cyklingen så kördes det Nybörjar-race där Frida var ett av alla barn som deltog. Så hon har tävlat två dagar i rad nu och igår fick man, förutom medaljen, en godispåse också. Små saker som faktiskt gör stor skillnad. 


Framtidens cyklister har redan börjat leverera på Lugnet!

Tack Linn och Jenny för att ni kom och förgyllde barnens dag. 

Nu är det snart start på Lugnet igen. 10:00 kör damerna och 12:00 kör herrarna. Både elit och junior. Så jag rör mig mot Lugnet så hörs vi snart igen. Ha en toppenfin söndag så hörs vi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar