Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-07

StigletarturHej och god morgon på dig!

Välkomna till en ny, härlig, arbetsvecka. Denna vecka bjuder på en fyradagars arbetsvecka, inte fy skam det heller. Nationaldagsfirandet här hemma blev en lugn tillställning igår, grill ute i trädgården och en sväng till badplatsen för ett premiärdopp för Frida. 
Hon var jätteduktig och var i vattnet flera gånger. I bakgrunden där så syns Filip och hans kompisar. 

Mot kvällen så hade jag egentid och den spenderas som alltid bäst på cykeln. Det blev en stigfinnartur med en ganska så seg kropp. Känner mig seg, svullen, sliten och så vidare. Man kan inte alltid vara på topp och igår var jag inte där. Men jag tog mig igenom 3:07 och fann åtminstone en användbar stig som jag nog inte hade koll på innan, så det var värt slitet.
Annars så finns det ju väldigt många fina stigar och gamla körvägar som bara leder till ingenstans. Som på bilden överst i inlägget, där har jag vänt och är på väg tillbaka längs en superfin stig.

Skulle köra mellan två träd igår, lyckades med det men slog i styret i bägge ändarna. Dags för nya handtag nu då jag redan kört sönder högersidans handtag också...

Här var en återvändsgränd. Ett par byggnader vid någon slags våtlagd odlingsmark eller vad det kan vara. 

Det var en fin kväll ändå med kvällssol och värme.

Den här björkallén har ni sett mig cykla igenom förr. Typiskt bra plats för ett foto eller två.

Mot slutet å var jag energilåg också. Körde på om ett kylskåp på stigarna men tog mig hem ändå. Jag känner mig inte långsam utan jag har tränat bra och så vidare. Det saknades bara sprätt. 

Såhär kan det se ut när man varit ute på stigletartur. 

Idag tänkte jag ta en vilodag. Har tränat fem dagar i rad nu. Det har inte blivit så mycket varje gång men det går ju att bli sliten ändå. 

Hoppas att du haft en skön långhelg, blev det någon fin cykling? 
 

Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

1 kommentar:

  1. Jag känner igen stigarna. Det är förunderligt hur många fina stigar som bara "tar slut"!

    anders

    SvaraRadera