Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-17

Le Peloton, Världscupen i XCE och semester (typ)!


Hej och god morgon på dig! 

Ja, igår blev det Le Peloton med ett gäng urstarka likasinnade. Jag fick verkligen vrida ur trasan och det är alltid kul att göra. Full fart spar tid och jag tyckte det var bra flyt i åkningen. Benen surnade lite mot slutet av andra och tredje sträckan men då är det som det ska vara. Full gas till det inte går mer. 

Undertecknad, på väg till samlingen klockan 05:57. 

Samlingen. Ett ganska stort gäng och några fler mötte upp längs vägen.

Återsamling efter fartsträcka ett. Jag hade 354 watt i snitt i dryga sex minuter och med tanke på att jag satt på rulle typ 80% av sträckan så förstår ni att det går undan. 

Här är vi inne på tredje fartsträckan och har kommit in på grusavsnittet. 

Jag, Djurback, Bejmar, Bleckur, Pettersson och Olsson efter tredje fartsträckan. 

Ja, det där var givetvis hur kul som helst. Tänk att det kan vara så roligt ändå, att i grupp cykla så fort man orkar och bli jättetrött i kropp och ben. 
 
  
Idag är det en stor dag i Falun för idag arrangeras världscupen i MTB XCE på Lugnet. Får man kanske påstå att det är höjdpunkten i Svenska Cykelspelen för 2022 där också Borlänge Tour och Lugnet XCO ingår?! Ett helt koppel internationella cyklister kommer att få möta tufft motstånd från dom svenska elitcyklisterna. Sprinttävlingar med mycket spänning och drama utlovas. 
Jag kommer att samordna några fotografer som ställer upp och tar bilder idag som arrangören sedan ska få levererade snabbt efter att tävlingen är avslutad. Jag kommer också att finnas på Prova på-cyklingen som är öppen 16:00-17:30. Dessutom brukar det tillkomma lite "diversejobb". Ni hittar mig på Lugnet större delen av dagen! 

Program och mer info finns på City Mountainbikes sida: https://www.citymountainbike.com/event/falun-swe/


Igår gick jag på semester och nådde målet med tom inkorg för första gången på många månader. Men visst, jag fuskade lite för att lyckas. Skrev bland annat ut några av mailen och har i en "att göra"-korg till efter semestern. När jag kom hem strax efter 18 så åt jag middag och fortsatte sedan att jobba till 21:45... Idag är första semesterdagen men det finns lite kvar att göra än och så blir det ideellt arbete på Lugnet efter det. 

Jag tror att efter helgen så kommer mitt semester-läge att infinna sig lite mer och då blir det återhämtning och landsvägscykling för hela slanten! 

Tack för att du läste, ha en fin dag och så hoppas jag att vi ses på Lugnet. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar