Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-16

In i kaklet!


Hej och god morgon på dig! 

Full fart spar tid. Så igår blev det gräsklippning i cykelbyxor efter att ha kört ett Zwift-race på kvällen. Jag hann också med att sälja en matta, laga pannkakor till 6 pers, handla, hänga en tvätt, tvätta en gång till och hänga den samt natta Frida och skicka något mail. Zwift-racet gick ganska bra men jag hade inte tajmingen till 100% i spurten så jag blev 13:e i ett mycket kompetent startfält med 117 fullföljande i alla klasser.

Idag är det min sista arbetsdag innan en fyra veckor lång semester. Igår bytte jag kontor så vi får väl se om jag ens hittar tillbaka till rätt rum efter semestern. Jag vet inte om jag någonsin har haft fyra veckor i rad och nu blir det fyra veckor + 1 dag. Det ska bli så himla skönt och första veckan blir det fokus på återhämtning och att köra lite landsväg inför landsvägs-SM. 

Dagen bjuder nu på Le Peloton om en liten stund, sedan blir det cykelspelsfrukost via länk samtidigt som barn ska upp och iväg och jag kör till jobbet. Där kommer det att gå i 180 idag så det är skönt att hinna träna innan. 

Imorgon är det en stor dag här i Falun för då är det världscup i XCE (sprint) på Lugnet. Jag kommer att vara där, kommer du att vara det? Linda är ju projektledare för evenemanget och har bott i sin telefon senaste veckan. Det rings och mailas stup i kvarten. Min hall är också fylld med varupriser till helgens XCO-tävlingar. 

Programmet för fredagen ser ut som följer, Time Trials är kvalen och sedan körs alltså finalerna mellan 17:10 och 19:10. Därefter bjuds det på korta masstartslopp (XCC). Så det blir en fullspäckad eftermiddag/kväll på lugnet. Kom och kolla, förutom det faktum att det blir häftiga tävlingar med världseliten på plats så kostar det gratis! 
8:00 – 12:00	Free practice at the course (without medical staff)
15:30 – 16:00	Training Elite Women and Men
16:05 – 16:15	Time Trials Women – World Cup (XCE)
16:15 – 16:30	Time Trials Men – World Cup (XCE)
16:30 – 16:45	Open Training
16:50 – 17:05	Kids Race
17:10 – 19:10	Finals Women and Men – World Cup (XCE)
19:15 – 19:25	UCI Short-track race Women XCC
19:25 – 19:35	UCI Short-track race Men XCC
19:45	Ceremony
20:00 – 20:30	Champions signing at the arena
Jag kommer givetvis också att hänga på Lugnet hela eftermiddagen/kvällen så vi ses där.

Nu är det strax dags att rulla här, vi hörs snart igen. Hoj! 

________ 
Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar