Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-15

Jag ska köra landsvägs-SM

Hej och god morgon!

Först och främst vill jag tacka för ert engagemang. Tänk att ni var så många som ville att jag skulle köra landsvägs-SM, det hade jag väl aldrig kunnat tro. Inte nog med att så många ville att jag skulle anmäla mig, jag har nog fyra fem cyklar jag kan låna över SM också. Så nu är jag anmäld, stort tack ska ni ha! 

Nu har jag en dryg vecka på mig att komma i form och kanske sitta på en landsvägscykel, tur att jag har semester nästa vecka.

En av 104 anmälda herrseniorer som ska köra landsvägs-SM i Uppsala söndagen den 26:e juni. 18 varv på en bana som mäter en mil per varv. Det kommer att bli många härliga igångdrag uppför Polacksbacken. 2001 var nog första gången jag var där och tävlade, då vann Magnus Lömäng tävlandes för Falu CK.

Hittade denna bild från Scandinavian Race i Uppsala 2014, den peppen tar jag med mig in i nästa vecka. Från vänster: Jimmy Bodin, jag, Krippe Kvist och Hendrik Sjölund. Denna gång blir jag dock ensam från Falu CK.

Ja, det finns många minnen från tävlingar i Uppsala, kom förbi på en kaffe någon dag så kan jag dra det mesta för dig. Nu är det dags att rulla (bil) till jobbet här. Näst sista arbetsdagen innan semestern, in i kaklet! 

Ha det bra så hörs vi snart igen, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

1 kommentar:

  1. Thomas.arnesson@gmail.com15 juni 2022 07:35

    Välkommen till Uppsala. Behöver du/ni sovplats har vi gästrum tillgängligt :)

    SvaraRadera