Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-06-29

Mer fincykling, stigletning och en vilodag på det!


Hej och god morgon på dig!

Jodå, morgon är det fram till klockan 11 så det är fortfarande morgon. Idag kommer jag att ta mig en vilodag, välförtjänt om du frågar mig. Var ute och cyklade en kort sväng igår och kände mig så jäkla trött i kroppen så det kändes att det var dags för den där vilodagen. Vet inte om det är sviter från landsvägs-SM eller värmen eller kanske kombinationen. Somnade sedan i soffan en stund igår kväll, vaknade och valde då att natta både Frida och mig själv. Någon grad svalare i huset i natt också efter lite regn igår så sömnen blev kanske något bättre också. 

Förhoppningsvis så känner jag mig pigg och rask imorgon igen. 

På min tur igår så körde jag några välbekanta segment som Norlingberg, Miss Understanding och Törnbergs väg. Däremellan så letade jag efter lite annat också men hittade inget riktigt bra. Men det gäller ju att gå igenom alla stigar för att veta var dom bästa finns. Någon av stigarna jag testade igår har jag testat förut också, men det var så många år sedan att jag tänkte att den kanske hade blivit bättre nu. I sann optimist-anda. Stigarna som var dåliga för några år sedan hade givetvis inte blivit något bättre till igår.  

Två andra reflektioner från cyklingen igår:
- Nu när allt fler vistas ute i naturen så kanske stigarna kan förbli mer öppna. Hoppas det!
- Senaste veckorna har det växt jättemycket och många stigar är nu knepiga pga all växtlighet.

Dalkarlsvägen passerar förbi där jag bor så den brukar jag ibland ta som inledning på mina pass.

En Saab 96 vid Harmsarvs gruvor. Kanske var det någon som tänkte putta ner den i ett av gruvhålen men gav upp?

Här har Kopparrännet gått, men det skidloppet lades ner under 90-talet någon gång. Typiskt bra lopp att återstarta men det skulle givetvis krävas en del. Jag trodde att jag kunde ha hittat en "ny" stig men här gav jag upp.

En stig från Haghed mot Övre Heden. 


Tack för att du läste dagens inlägg, kika in här imorgon igen för något nytt att läsa om! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar