Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-12

Soluppgångscykling, och lagtempo med La Bomba!


Hej och god morgon på dig! 

Jag fick till bra cykling igår. Det började på morgonen med en cykling till jobbet där jag fick uppleva soluppgången. Det är ju alltid lika härligt på något vis. Att det sedan var halt, motvind och jäkligt fick jag försöka ha överseende med. 


Glad och något grå-kamouflerad inför min hemcykling. 

Hemcyklingen bjöd inte på några större överraskningar. Det var medvind, nästan all halka från morgonen var borta och det gick betydligt smidigare att cykla. 66 minuter till jobbet och 60 minuter hem.

Väl hemma så hann jag äta lite, prata med Linda och ladda om inför kvällens utmaning: Lagtempo på Zwift med La Bomba. Först tyckte jag att det gick lite för lätt och att vi inte tog i tillräckligt mycket, sedan lyckades jag ändå med konststycket att bli trött. Vi blev tvåa av 665 lag så det var ju inte mycket att klaga på. Vinnarlaget var dessutom bara bättre så det går inte ens att klaga på det. 


Nu laddar jag om för fredag, jobbpendling med soluppgång och allt det där igen. Blir nog en toppendag detta. Dags att rulla, på återhörande kära vänner. Tack för att du läste. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar