Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-11

14 spurter och illamående!

Foto: Linda 

Hej och god morgon på dig! 

SZR Midweek stod på menyn igår. GP-bana som skulle köras 15 varv. Ett spurtpris på varvet, varje varv samt poäng vid målgången. Flest poäng vinner. Jag var inte med i första spurten men sedan gjorde jag 14 försök och rullade i mål en bit efter klungan. Lyckades landa tillräckligt med poäng för att bli tvåa åtminstone så jag är väldigt nöjd med det. Det blev givetvis riktigt jobbigt med alla maxinsatser. Mot slutet hade jag rejält håll också, avslutade middagen halvtimman innan start vilket kanske inte var helt optimalt. Likaså var det nog inte helt optimalt att inte värma upp. Men det gick ju bra ändå. 

Såhär taggig blev min watt-kurva för gårdagen:

Idag blir det äntligen lite cykling till- och från jobbet. Tyvärr så försvann inte all snö och is(?) igår så det ligger lite kvar och är runt nollan. Jag hoppas ändå kunna överleva min cykling till jobbet utan dubbdäck. Just eftersom jag inte har dubbdäck på så blev det ingen Le Peloton idag där cyklisterna har valt att köra med dubbdäck. Vi kommer väl dit i och med att det blir allt mer snö och is. 

Det ska bli runt sju grader varmt idag så jag tror att hemcyklingen blir ganska så lugn ur ett halkriskperspektiv. 

I kväll sedan så ska jag köra lagtempo på Zwift igen, med La Bomba 20:40. OM ni vill se hur lagtempo går till eller hur trött jag blev i måndags när vi körde Zwift Racing League så finns den videon här: https://www.youtube.com/watch?v=KHcEaBEQIS4 


Shoppa Siroko cykelkläder, glasögon och annat via specialpris med min affiliate-länk: https://srko.co/henrikoijer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar