Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-20

Krispiga ben på AW Party och en video-klassiker!


Hej och god morgon! 

När bilden ovan togs så hade jag det riktigt tufft. Det är inga klena gubbar som tävlar på Zwift, det är ett som är säkert. Jag lyckades gå med täten till målet men hade inte mycket marginal över. Lite desperat känsla i kroppen så jag gick för en långspurt med cirka kilometern kvar men det tog stopp snabbt. Det räckte i princip med att komma in i "fartvinden" för att känna att det inte fanns mer i benen. Så tack och god natt. Rullade in strax bakom tätgruppen på en 12:e plats. Ändå en kul AW Party och på en riktigt bra bana. 

Kroppen kändes dock lite extra seg igår och jag har varit helt sjukt trött hela veckan faktiskt. Det är rätt tydliga tecken på att kroppen behöver återhämtning. Nu sov jag riktigt bra (och mycket) i natt, så kanske har det gjort att balansen återställts något. Jag testar att tränat också idag så får vi se hur det känns då och efteråt. 

Jag har ju inte haft någon klassisk "säsongsvila", känner att jag skulle behöva det men det dyker upp så mycket kul möjligheter till finfin träning hela tiden. Motivationen är bra! 

Idag vaknar vi upp med Ebbah hos en kompis, Filip ska på innebandymatch i Ornäs och Frida och jag ska underhålla oss i Borlänge samt kika lite på innebandyn. 

Idag påmindes jag om denna video, det var en kul grej att göra och allt som följde med den:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar