Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-15

Välkommen till det frusna landskapet och varning för Ulg!

 

Hej och god morgon på dig! 

Bilderna ovan är från lördagens distanspass. Förutom att man på många av bilderna kan se ett fruset landskap så finns också en bild med en varningsskylt som varnar för Ulg. Är det någon som hört talas om Ulgen och kan förklara mer om detta? 

I lördags så blev det dubbdäckspremiär och dom däcken behövdes på sina håll. Visst, det går att ta sig fram ändå men dumt att chansa. Nackdelarna med dubbdäck är väl att det rullar så tungt och låter så mycket bara. 

Jag skarvade på passet lite och räknade då fel på hur lång tid den extrasvängen skulle ta. Dags att lära sig dubbdäckshastigheten i framtida ruttplanering, för det går långsamt. Jag fick i alla fall ihop nästan tre och en halv timme. 
 
 
I lördags kväll så hade vi, i sista stund, blivit inbjudna i något som heter Dinner Safari. Man åker runt till folk man inte känner där man samtalar, äter- och dricker gott. Förrätt hos ett par, tillsammans med ett annat par. Så totalt 6 personer. Sedan skjuts till ett nytt ställe för huvudrätt och så avslutade vi hemma hos oss för efterrätten. Eller avslutade och avslutade. Middagen avslutades hos oss och sedan blev vi skjutsade till hemlig plats för avslutningsfest. Kul evenemang och trevliga människor! 


 
 
I kväll är det dags för sista deltävlingen i Zwift Racing League. Fortfarande har vi inte fått slutgiltiga resultaten från förra veckans lagtempo. Det är kanske en del att ta hänsyn till där. Jag är hur som helst taggad på att försöka avsluta bra i kväll. Det vore fint att kunna göra något bra för laget. 
Så igår tränade jag på banan och tränade på snabba cykelbyten. Det är nämligen en bana där ett cykelbyte skulle kunna löna sig. Så det har spekulerats mycket i diverse chat- och Facebook-grupper den senaste veckan. Det finns inte någon solklar lösning utan man får vara beredd på det mesta. Varvet mäter knappt 16 km varav ungefär 4,5 km är på grusväg med en backe. På gruset rullar en landsvägscykel sämre än en gravelbike. Så ska man byta för den delen av banan? Vi ska köra två varv och sedan avsluta på toppen av grusbacken. Det blir ett intressant lopp och jag har valt att starta på landsvägscykeln. 
Vill ni se hur det går så kör jag en livestream 21:30 i kväll: 


Ha en fin måndag och en bra start på veckan så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar