Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-01

Tre timmar fikacykling, mer fika, inget norrsken och dags för Zwift Racing League!


Hej och god morgon på dig!

Igår ställde vi om och körde inomhus istället för ute där det regnade. Inte för att det är så bekvämt att köra tre timmar inomhus heller, men just igår fick det bli så. Jag passade på att köra ihop månadens träningsmängd (2500 minuter) och vi båda körde ett kort race på tävlingsbanan som ska användas i Zwift Racing League.  Under dom tre timmarna som jag cyklade hann jag med tre race, dom två första körde jag på Monarken faktiskt. Kedjan verkar ha blivit sliten dock för det rappade till när jag tryckte på för mycket. 

Tävling #1, på kvällens tävlingsbana. Oj, det kommer bli intensivt i kväll... Lyckades smita med täten på samtliga tre lopp men vann inget av dom. 

Efter fikacyklingen, som faktiskt också blev en lunchcykling för mig så gjorde vi oss i ordning för att åka hem till Vera och Frej för fika i deras nya hus. Varmt välkomna till Falun och tack för fikat! 

På kvällen sedan så var Linda och jag ut för att spana norrsken. Tyvärr kunde vi inte se något när vi var ute. Men det var fint ute ändå. 


Idag så körs fjärde deltävlingen i Zwift Racing League. På en bana som normalt sett ska passa mig ganska bra med 814 höjdmeter på 43 kilometer. Det är upp och ner mest hela tiden och väldigt få platta meter av tävlingsbanan. Vi kör fyra varv på Tour of Tewit Well och om jag förstår alla tidzoner rätt så startar vi 21:20 i kväll. 
Som lag så har vi varit 17, 10 och 4 i dom tre första deltävlingarna. Så nu ligger vi 10:a av 19 lag. Topp 12 gäller om man vill hänga kvar i högstaligan. Topp 5 får prispengar. Så då vet ni vad jag siktar på. Förhoppningsvis så kan vi göra en strålande insats idag så att vi säkrar fler värdefulla poäng till totalställningen. Inte så många spurtpoäng att kämpa om idag utan det är ett bergspris fyra gånger där endast topp 4 får poäng. Så målgången blir viktigare denna gång än förra veckan. 

Jag siktar på att livesända mitt lopp och då kan ni kika in här 21:15 i kväll:


Ny månad, nya möjligheter att köpa Siroko-kläder till superpriser, använd bara följande länk: https://srko.co/henrikoijer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar