Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-19

Bra lagtempo-träning


Hej och god morgon! 

Ny dag, nya möjligheter och så vidare. Fredag och allt så idag blir det väl klackarna i taket mest hela dagen skulle jag tro. 

Körde Zwift igår, tänka sig. Det är ju riktigt kul. Så kul så att jag först körde Le Peloton 06:00 och sedan lagtempo på Zwift 20:40. Fick äran att köra med ett riktigt rövargäng faktiskt och fick ta ut mig riktigt mycket. I WTRL's lagtempolopp så räknas tiden på fjärde person. Jag satt och tänkte att jag nog inte skulle orka gå med igår, hade ju ändå kört Le Peloton på morgonen och var riktigt trött. Trött som i sovtrött. Vi hade en som tvingades släppa ganska tidigt. Så då var vi sex åkare kvar. Därefter dröjde det inte länge innan också jag hade det det tufft. Tänkte att jag kör ändå så länge som det går. 
Ungefär halvvägs ut finns en rejäl backe och där känner jag att nu kommer jag få ge mig men då släpper istället två andra cyklister. Så då är vi plötsligt bara fyra kvar så jag mer eller mindre tvingas att plåga mig hela vägen till målet. Haha, ibland är det bra att bita ihop. Det blev ju riktigt bra träning det där. 

Ja, med Le Peloton på morgonen också så blev det en komplett träningsdag. https://oijer.blogspot.com/2021/11/le-peloton-morgon-annat.html

Idag blir det också Zwift, det ska ju köras klassisk fredags AW Party klockan 17:30. Ses vi i fållan?

Ha det gott alla och ha en riktigt trevlig fredag så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar