Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-28

Fin frost-cykling, test av nya kläder och VM-kval


Hej och god morgon på dig! 

Igår så tog vi oss ut på en cykeltur i det frostiga landskapet. Det är riktigt fint ute när det är såhär fruset och frostigt som det är nu, allt blir liksom vackert. Vi hade som mål att ta oss runt Varpan, upp till Lugnet och bort till Galgberget för att hämta hem bilen från i fredags. När vi var på väg runt Varpan så fick jag en idé om att vi skulle testa lite stigar också och det gjorde vi. 

Jag hade mina nya Sirkoko-kläder på mig för första gånge. Var lite orolig att tröjan skulle vara kall då den var så tunn. Men M4-tröjorna funkar bra även i ett gäng minusgrader tack vare den flossade insidan. Annars är jackorna som är av modellserien J1 ett säkert kort i kylan. Jag har en Elba som är hur varm som helst och Linda fick en Stagiaire igår som hon körde med. Tips för frusna cyklister! Mina tights är i storlek S eftersom jag brukar ha S på allt hos Siroko men nästa gång beställer jag M, det där var i minsta laget.. 
Deras Black-Friday REA pågår hela dagen och min länk ger 10% extra rabatt: https://srko.co/henrikoijer

Stigarna vi testade funkade bra. Finns lite fler i området som vi kan testa vid senare tillfälle. På Lugnet tillverkades snö för fulla muggar och bilen stod kvar. 

På kvällen igår så käkade vi middag på Basta. Ett säkert kort för god mat och en trevlig stund! 


Nu är det dags för VM-kval för mig klockan 12 idag. Så jag ska gör mig redo för invägningsvideon nu. Det kommer troligtvis att bli riktigt hårt i början, några lugnare partier efter ett tag och sedan en stor spurt. Men vi får se... Loppet sänds live på Zwift's YouTube-kanal och ni kan se det här: 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar