Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-18

Le Peloton-morgon + ANNAT


Hej och god eftermiddag på er! 

I morse var jag uppe före tuppen igen för att köra Le Peloton. Första gången för vintern med dubbdäck och dessutom MTB. Det gick tungt, kan jag väl sammanfatta det med. Övriga deltagare hade cross med dubbdäck eller fatbike. Nästa gång ska jag nog ha cross med dubbdäck tror jag, för det där blir bara för jobbigt. Har kört med min MTB med dubbdäck tidigare vintrar också och det var minst lika tufft då. Så idag blev jag avhängd gånger tre. På sistasträckan så hade dock övriga också hunnit bli lite trötta så det blev ett ganska jämnt tempo så då hängde jag med till slutet. Annars är det fartökningarna som är värst. Det går liksom inte att öka farten på samma sätt för mig som för övriga.

Bra träning för huvudet och utmanande på sitt vis. Det är i motvind draken lyfter!

Det regnade igår och var minusgrader i morse, så det var fruset och ändå lite blött på sina håll. Jag frös lite när jag cyklade till samlingen men sedan blev det inga större problem med att hålla värmen. 
 
 
I kväll så ska jag köra lagtempo med La Bomba igen, så det är bara att försöka ladda om. Träningsdagen blir ganska lång med uppstigning 05, träning strax före 06 och sedan träning igen 20:40. Men, det är kul. Motivationen är bra och det är skoj att cykla. Så jag kör på. Hade ju någon tanke om att ta en liten viloperiod också, men när ska jag hinna det? 


Har varit hemma idag, har nämligen tre (3) sjuka barn hemma. Två av barnen gör chokladbollar nu, typiskt bra aktivitet och något som jag kan behöva också för att ta mig igenom kvällens övning på ett bra vis.


Nu när jag har skrivit klart detta så ska jag beställa lite nya Siroko-kläder för vintern. Ni såg väl inlägget jag skrev igår om deras nya kläder och handskar? https://oijer.blogspot.com/2021/11/siroko-har-lanserat-vinterklader-och.html
Hittade ni någon favorit?


Dags att rulla vidare i tillvaron här, på återhörande igen inom kort! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar