Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-11-17

Siroko har lanserat vinterkläder och cykelhandskar!


Hej och god kväll!

Har ni också sett att Siroko har lanserat vinterkläder? Deras nya vinterkläder har också snabbt hamnat bland deras mest sålda produkter, vilket kanske inte är så konstigt. Jag tänkte nog klicka hem ett par långa cykelbyxor och den där mörkblåa tröjan med ljusare axlar. 

Nu finns en uppsjö av vintertröjor och jackor för både herrar och damer:
Nu finns både långa- och korta cykelbyxor för damer och herrar:Helt nytt för idag är också att Siroko har börjat med cykelhandskar! 


Dessutom finns deras strumpor nu i fler färger. Det är dom fem nedersta i denna bild som är nytillskott:


Dessutom finns en uppsjö av andra kläder och tillbehör. Såsom cykelbyxor, tröjor, underställ, buffar, mössor, glasögon, armvärmare och skidglasögon (goggles). 

Siroko är en samarbetspartner till mig och som en del i vårt samarbete så kan jag ge er 10% rabatt på deras redan låga priser. Priserna i detta inlägg är via min länk som ger rabatten. Besöker ni Siroko via denna länk så har ni automatiskt det lägre priset: https://srko.co/henrikoijer 

Siroko erbjuder snabb frakt också, beställer man under förmiddagen dag 1 så brukar man ha paketet för uthämtning dag 2. Dessutom får du fri frakt när du beställer för drygt 900:- 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar