Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-22

Kuperat både i källaren och på Girot idag!

Bild som jag la ut på Instagram i morse

Hej och god morgon på dig!

Idag var jag uppe tidigt, men det är först nu som frukosten har landat och jag sitter här bredvid Frida och bloggar. Ebbah ska jobba som funktionär på en hopp-tävling (hästar..) idag så klockan ringde redan klockan 07:00. Filip sover hos en kompis så det är bara Frida och jag här nu på förmiddagen. 

Senare idag så kikar Samuel Brännlund förbi här, han stannar till imorgon då vi ska köra en repa MTB på morgonen/förmiddagen. Hoppas på fint väder, snabba stigar och gott cykelsnack. Kanske blir ett och ett annat ord om Zwift också? 

Vädret idag är just nu soligt och jättefint, men det är som vanligt risk för regn under dagen. Kan det inte bara bestämma sig? Gräsmattan växer just nu som ogräs så om det bara kan vara uppehåll någon timme här så kanske jag hinner klippa den innan nästa regnväder drar in. 

Innan gräset klipps så ska jag dock köra Zwift. Veckans höjdpunkt i några veckor har ju varit Zwift Racing League och på tisdag körs sista deltävlingen (om vi inte går vidare till play off). Sista tävlingen är en riktigt backig rackare, lite ovanligt för Zwift-race men kul! Många gånger gör man ju banorna platta för att det ska passa för de flesta, men jag gillar ju kuperade race. Se bara så fint det ser ut:
Nu är jag kanske inte i mitt livs form så jag tror ju att det kan bli lite jobbigt också. Backen där i mitten tar väl ca: 6 minuter bara den i hög fart. KOM för banan är 1:03 för herrar och 1:12 för damer så det blir en dryg timmes racing. 

Det jag ville säga med detta nu är egentligen att jag ska köra ett race på just den banan idag. 11:05 startar jag och en massa snabbingar detta race och jag tänkte sända det live på min YouTube-kanal. Perfekt att kika på innan Girot drar igång och idag ska de besegra Monte Zoncolan. Det vill man ju inte heller missa. 
Se min sändning här, start 11:05 alltså. Jag kan lova att det blir jobbigt, för mig. 

Ni får ha en fin dag allihopa och jag hoppas att ni klarar er från regn, här har molnen börjat hopa sig men jag håller tummarna. Vi hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar