2021-05-16

Dags för världscupen i MTB och vi har cyklat till Tällberg !

Hej och god morgon på dig! 

Idag är det dags för andra omgången av världscupen i MTB, är ni taggade? 

Damklassen startar kl. 11.20 och tv-sändningen startar 11.00. Jenny Rissveds står i första led, Linn är 68:e och Emma Belforth 96:a. Sara Öberg tvingas stå över pga Covid inom "bubblan". 

Herrklassen startar 15.20, med tv-sändning från 15.00 och där har vi Emil Lindgren som har 108:e startposition. Axel Lindh har tyvärr fått ett positivt Covid-test och kommer inte till start. 

Emils talangfulle lagkamrat, Oscar Lind, körde upp sig till en 20:e plats i U23-klassen igår med startnummer 131, Pidcock-klass på det! Förhoppningsvis räcker det nu så att Oscar kan få starta längre fram nästa gång. Andre Eriksson blev 47:a, Samuel Ornborg 57:a och Hugo Eliasson blev 86:a.

Ni ser sändningen här: https://www.redbull.com/int-en/events/uci-mountain-bike-world-cup-czech-republic

Live-timing, startlistor och resultat hittar ni långt ner på denna sida:

https://www.uci.org/mountain-bike/events/mercedes-benz-uci-mountain-bike-world-cup

________

   

Igår så cyklade Linda och jag fem mil till Tällberg där vi har tagit in på hotell och åt en bättre trerätters middag igår. Nu ligger frukostbuffén i magen och vi ska låta den landa lite innan vi styr hemåt igen, liten omväg hem dock så det blir lite längre idag. Igår var det lite duggregn emellanåt men idag ska det nog bli bättre och därför passar vi på att inte bara cykla rakaste vägen.

Kroppen kändes helt fantastisk under cyklingen och det är väl sällan som det känts så bra direkt efter sjukdom som nu, bara att tacka och ta emot och hoppas att det håller.

Hotellet vi bor på ligger precis vid ett av bergsprisen från Solleröloppet. Här hämtade vi in Jonas Holmqvist som hade varit i utbrytning!(!) och strax efteråt har jag och Daniel Rytz jagat klungan efter en tuffare backe. Om minnet inte sviker mig.

Linda utklassade mig två gånger i ett spel här och sedan blev det 1-1 i Kina-shack. Vet inte om hon var snäll och lät mig få den där sista segern... 

Några bilder från igår:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar