Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-11

Taco van der Hoorn vann tredje etappen på Girot!

 

Hej och god morgon på dig!

Sådär ska en etappseger i girot tas, solo och strax före klungan så vann Taco van der Hoorn sin absolut största seger. Från en utbrytargrupp på åtta cyklister så lyckades Taco göra sig av med övriga utbrytarkollegor och höll undan för den jagande klungan. I slutet på förra året övervägde han att lägga av med cyklingen då han inte hade något nytt proffskontrakt, det var väl för väl att det löste sig för honom. Äkta glädje efter målgången också vilket var riktigt härligt att se. 

Dels gillar jag när utbrytningar håller hela vägen men det blir ju lite extra kul faktiskt när det är någon som INGEN har tippat som vinnare klarar av att vinna. OK, kanske hans mamma hade satt en slant på honom men många fler än så var det nog inte.

________

För egen del så är jag fortsatt sjuk, hoppas på svar från Covid-testet idag. Benen gör inte lika ont idag men halsen gör mer ont. Passade på att gå en promenad igår kväll för att rasta benen lite, det var väldigt skönt faktiskt och det är väl kanske så jag får hålla igång för att inte förtvina helt här. Fortsätter att självmedicinera mig med bullar och hoppas på det bästa.

Bild från igår, idag har jag vaknat feberfri.

Ett par bilder från gårdagens promenad.

Just nu har vi sol och fåglarna kvittrar, men det ska nog övergå till moln ganska snart. Imorgon kommer värmen och mer sol även till oss, det blir härligt! 

Nej, nu säger jag Taco hej så hörs vi snart igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar