Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-20

Svinkul på Le Peloton!


Hej och god kväll(!) kära vänner!

Ja, i morse körde jag nämligen Le Peloton och sedan hann jag inte riktigt blogga då det fanns annat att prioritera vid hemkomst. Dimmigt i Falun men ett hyfsat stort gäng med starka gubbar ändå. Som ni såg på bilderna ovan så lättade dimman och vi fick lite sol också. 

Första fartsträckan på cykelbanan körde vi uppdelat i två grupper och där snittade jag 342 watt trots att vi var 5-6 gubbar som gick runt och det var mest utför. Så det gick ganska hårt. 

Andra fartsträckan var vi hela gänget och även den tappar nog fler höjmeter än man besegrar. Jag gjorde en rejäl fartökning en gång men det blev jag mot resten så det var inte värt att hålla i. Snittwatt 311 på den. 

Tredje fartsträckan som också innehåller grus började med att jag och en annan kom efter vid starten. Jag la upp en bild på Instagram och han tappade en handske. Att jobba ikapp var inte helt enkelt och sällskapet följde inte med mig hela vägen ikapp... Startade sista fartsträckan stum alltså. Inne på gruset gick det ganska bra men dagens två starkaste fick en liten lucka. Bakom var vi först tre men sedan blev vi sex jagande. Det blev en ganska lång jakt men på slutet hämtade vi in täten. Fick ge allt och snittade 296 watt. 

Säg att fartsträckorna tog 6, 11 och 21 minuter. Så det förklarar också lite att watten blir lägre allt eftersom. Utöver att vi också blir tröttare i benen osv. 

Det är ju bra skoj det där med Le Peloton och egentligen borde jag ju bege mig ut varje torsdag klockan sex. Nu blev det av och förhoppningsvis kör jag också nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar