Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-21

Frågor och svar


Hej och god morgon på dig! 

Bilden är från igår, då kördes det Le Peloton vilket ni kan läsa om i gårdagens blogginlägg. Trots högkvalitativ träning på morgonen så var jag på väg att köra ett pass också på kvällen, glömde för en stund bort att jag hade kört ett pass på morgonen och tänkte att det var dags. Hade bytt om och satt på cykeln när jag kom på att jag redan hade tränat och det kunde vara orsaken till att jag var så trött. Så då klev jag av istället. Skönt att det snart är helg så jag får vila upp mig igen...

Det får bli någon form av träning idag, högst troligt Zwift i eftermiddag/kväll då det ju bland annat bjuds på SZ AW Party och det går ett annat race också som jag är lite intresserad av. Det racet går nämligen på samma bana som vi kör på tisdagens avslutning av Zwift Racing League så jag funderar på att träna lite på banan.

Här hemma så har jag nu på morgonen hunnit städa köket, starta en tvätt och svarat på ett mail om min Wattbike. För er som gillar frågor och svar så har jag kört lite sådant på mitt Instagram-konto, in och kika där om ni är intresserade

Positiv utveckling i aktieportföljen tre dagar i rad nu, det hjälpte att beklaga sig/möblera om lite häromdagen. Även om jag hade haft en knackig månad så går det ju alltid att zooma ut lite och jag har fortsatt en bit över 50% i utveckling i år. Nästa vecka är det lön igen och då ska mer pengar in.  Har ni några intressanta tips på aktier att köpa? 

Nej nu är det dags att göra sig i ordning och åka till jobbet här. Vädret är just nu dimma, det ska bli halvklart och risk för en del skurar. Lite så som det ser ut nu dessa dagar(veckor).  

Vi hörs snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar