Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-07

Möten, lagtempo, kramp i ryggen, börsen och se världscupen i MTB!


Hej och god morgon på dig!

Hade en mötesintensiv jobbdag igår med möten från 8:45-16 (nästan) och kände mig faktiskt en aning trött efter det. Har ändå haft väldigt många möten dom senaste åren så det går väl att säga att jag har tränat också på det och blivit ganska så bra på det. Har någonstans 15-25 möten i veckan och man blir ju bra på det man tränar på sägs det. 

Efter intensiva dagar så är jag glad ändå att jag valt att träna så som jag gör, för då har jag fortfarande energi kvar efteråt. Många människor tenderar ju att fastna i soffan efter en hård arbetsdag men det är ju mycket trevligare att hänga med barnen och orka hålla igång även hemma. Dessutom har jag energi nog att träna vilket ju gör att livet fortsätter att vara gött. 

Igår blev det lagtempo med Team SZ Waffles och jösses så bra det gick. Vi blev åttonde lag av dom 595 som just nu fått resultat. Då tyckte jag själv att det gick ganska kontrollerat och bra. Ni ser på pulskurvan ovan att pulsen ändå går ner något mellan förningarna vilket är ett tecken på att jag inte gått helt stum, för då brukar pulsen ligga kvar i toppen. Givetvis blev det lite jobbigare mot slutet men så ska det också vara. Dels för att jag själv gjort en insats över en tid som börjar sätta spår men det är ju också så att andra kanske blir tröttare och står över någon förning här och där vilket gör att mina egna insatser i front på gruppen kommer allt tätare. 
Loppet tog 31:44 och på mina sista 20 minuter så snittade jag 358 watt vilket är fyra watt ifrån mitt säsongsbästa. Så nog fick jag ta i allt..

Riktigt kul att köra i ett så positivt och starkt gäng, det är nästan så att jag ska anmäla mig i tid till nästa veckas TTT. 



_______

Annars så lyckade jag med att få kramp i höger sida av ryggen sent igår kväll, en väldigt olustig känsla må jag säga. Gillar ju annars känslan av kramp i vaderna men det där var något annat. Svårt att bli av med också. 
________

Börsen är ju spännande också. Första fyra månaderna detta år har börjat fantastiskt bra för mig men maj har gått allt annat än bra. När index går ner så går mitt innehav ner ännu mer, när index har en fantastisk dag så höll mitt innehav näsan över vattenytan ungefär. Tur att jag tänkt sitta i denna båten resten av livet, så att det guppar lite nu får jag klara av. Blicken framåt! 
________

Idag drar världscupen i MTB igång med XCC Short track från Albstadt! Ni ser det från 17:20 här: https://www.redbull.com/int-en/events/uci-mountain-bike-world-cup-germany#/ På söndag körs sedan XCO-loppen med ett flertal svenskar till start, riktigt kul att se! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar