Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-05-30

Långpanna på MTB och bilder från SM i XCE!


Hej och god morgon!

Bild från gårdagens cykling ovan och fler kommer nedan. Började med cirka två timmar stig med många tekniska inslag, vilket kanske var en dålig idé. Främst med tanke på att jag hade som ambition att vara ute länge och därför skulle ta det lite lugnt, dels för att jag punkterade tidigt och därefter blev mer passiv i min cykling och som lax på löken så krånglade mitt pulsband. Att jag var lite trött/energilåg bidrog inte heller till någon pangsuccé. När jag hade klantat mig tillräckligt många gånger så insåg jag själv mitt misstag och tog mig ut på mer grusvägar även om det blev med inslag av stig. Så mycket bättre det blev och mot slutet av mitt nästan fem timmar långa pass så kändes det faktiskt bättre. 

Det var ändå superfint väder, stigarna och grusvägarna var i toppskick och jag fick dessutom cykla på en stig som jag aldrig tidigare hade cyklat. Bara en sån sak. 

Punkapaus. Så jäkla störande ändå. Tredje punkan på kort tid vilket kanske är ett tecken på att det är dags att stansa däck. Det är också dags för mig att bli av med min tunga svansföring när jag hojar. Behöver bli i lite bättre form, behöver cykla mer stig för jag känner mig rätt klumpig men det går inte heller att sticka under stolen med att 11.8 kilo MTB blir lite trögare att hantera i skogen än ett lättare dito. 

Åt ett par Powerbars och blev plötsligt på bättre humör. Om ni också vill ha sådana glasögon eller hjälm så har jag en rabattkod på 30% åt er;  LIMAR30OIJER



Olika fina grejer kombinerat med ett finger för linsen. 



Drog iväg till Sågmyra också, där är det ju alltid vackert. 

Räddade en snok från att bli överkörd där den låg på vägen och solade. Såg också en Kopparödla tidigare på passet. 

Fick alltså ihop nästan fem timmar i solskenet igår och det gick över förväntan med energin och trycket i kroppen. Dock så var jag ju lite gubbgrinig i början av passet. Idag ska jag också ut och träna och då kanske benen och energin är lite sämre men nu ska det vara äkta gubbglädje! 




________

Linda som jobbar med Svenska Cykelspelen var uppe på Lugnet igår och kunde se/fota SM i XCE. Vi gratulerar Jenny Rissveds, Elin Hellgren och Agnes Abrahamsson till medaljerna i damklassen och i herrklassen så gratulerar vi Edvin Lindh, Anton Olstam och Casper Johansson. 
Nedan kommer Lindas bilder från gårdagen:






























Idag körs Lugnets XCO, där hade kanske jag kunnat vara med. Men det är jag inte, istället ska jag cykla en långsväng på egen hand. Försöka bli i bättre form med hjälp av min begagnade MTB för 6000:-. 

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har dock nyligen gått ut med sin plan för en återgång till någon slags normalläge i samhället där vi redan inom ett par månader kan ha 900 deltagare på lopp. Det öppnar upp för att långloppen kan börja köras och att vi inom kort kan börja tävla som vanligt igen. Det ser jag fram emot! 

Det var bara det där med tävlings-MTB också....
_______

Ståpäls på avslutningen av gårdagens etapp där Caruso fick ta emot publikens jubel på sin väg mot etappseger. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar