Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-01-21

Zwift, nygammal bloggare och en cyklist med 4 miljoner prenumeranter på YouTube!


Hej och god morgon!

Riktigt trött igår kväll så träning ersattes med Zwift-race. När tränade jag ens intervaller inomhus senast? Börjar bli dags att skärpa upp sig. Men först måste jag nog lära mig att sova mer igen. Sen träning. Det behövs ju och nu har det blivit ett par nätter med sena Zwift-race och tidiga morgnar, det kostar på.

Vilar idag dock så då får jag försöka sova ikapp lite.

På racet igår så satte jag fart tidigt, som ni kan se på första bilden. Fick med mig Lane samt Endo och vi stämplade väl på rätt friskt stundtals. Gruppen bakom kom närmre några gånger men då var det bara att klicka i ett par växlar och trycka på igen. Lane gav upp och försvann mot slutet så det blev en duell mellan Endo och mig. Jag gjorde några halvhjärtade försök till attacker bara för att stressa honom lite och se hur svaret var. Sedan kickade jag igång spurten först och gjorde en bra spurt vilket gjorde att Endo vek ner sig och segern var aldrig riktigt hotad. Skönt det.

I mina tio senaste Zwift-race så har jag varit på pallen sju gånger. Fyra segrar, två andraplatser och en tredjeplats. Det går bra nu.

30 minuter cykling inklusive ett Zwift-race är också mycket bättre än ingen träning!
__________

Såg igår att Ingrids team-kompis Hanna Näslund tar upp bloggandet igen. Anar jag en nytändning i cykelbloggsverige? Bägge deras bloggar finner ni i högerspalten under elitcyklister. Har vi fler som ska dit?

__________

Ni har säkert redan sett denna, men om ni inte har det så bör ni spendera fem minuter och femtio sekunder av ert liv på att se denna video:


En annan cyklist som faktiskt är många gånger större (men ändå är mindre känd?) än Danny MacSskill är ju Fabio Wibmer. Han har snart 4 miljoner (!!!) prenumeranter på YouTube och lägger ut riktigt fina videos också. Inga mobilvloggar där inte.
Fabio har till i år bytt cykelmärke och kör nu på Canyon, som bland annat utvecklar en trial-cykel som Fabio visat upp en prototyp på. I sin senaste video är han också i Israel så där kände jag igen några platser vilket var lite skoj. Börja med denna och rota sedan igenom hans arkiv om du vill se fler läckra videos. Kan tipsa om denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar