Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-01-20

Bildbomb från Mönsterås samt en rankingraket!

Hej och god morgon på dig! 

Ny vecka, nya möjligheter. Ny arbetsvecka också, bara en sådan sak kan ju få en att ropa högt av glädje. Men försök att hålla igen lite så ni inte väcker grannarna. Bildbomb utlovas i rubriken och det är ju bara ett småfånigt sätt att säga att det är ett blogginlägg med många bilder. Oscar gillar att ta bilder när han cyklar och jag gillar att ta bilder när jag cyklar. Så i detta inlägg från den cykeltur som Oscar och jag var med på igår så blir det följaktligen lite fler bilder än normalt. Håll till godo! 

Bilderna här ovan har Oscar tagit och fler hittar ni på Oscars instagram

Jag tog också ett gäng bilder och några av dessa finner ni nedan:
Ja, som ni ser av bilderna så har jag väl haft sämre söndagar i livet.

Superfina grusvägar och det finns många av dom i trakten. Oscar/Café Le Mond/Ålems CK/Mönsterås kommun arrangerar varje höst en runda som heter Century CX. Finns ingen hemsida för evenemanget utan det brukar dyka upp på Facebook. Men följer ni Oscar eller Café Le Mond så borde ni inte missa det. 160 km grusvägsfest. Med matstopp och efterhäng.

Vi cyklade dock inga 160 kilometer igår inte, snarare 51-52 kilometer. Det blev en lugn cykeltur i vackert väder och med gott sällskap. Vi fem som cyklade var Martin, Kent, Oscar, Linda och så jag då. Man kunde svänga hitåt, ditåt, framåt och tillbaka. Många alternativ och olika underlag. Riktigt fint. Denna helg gjorde mig bara ännu mer sugen på att arrangera något här i Falun med.

Det blev ju en riktigt fin helg i Oskarshamn (och Mönsterås) det där. Två gånger cykeltur och tre poäng till Leksands IF i Arena Oskarshamn. En bättre helg, helt enkelt.

_________

Efter en ganska så lång bilresa hem till Falun igen så satte jag mig på Wattbiken och körde Zwift. Två race efter varandra där jag var rankad sjua i bägge racen. Hyfsat motstånd alltså. 128 lirare startade i första loppet som gick på en platt bana i Watopia. Skoj som bara den var det ju att jag då lyckades vinna i en klungspurt. Det andra loppet gick på Crit-banan och där blev jag femma efter att helt missat timingen i spurten. Ändå helt ok resultat även om det var lite snöpligt att missa så i spurten. Avancerade 220 placeringar i rankingen efter dessa två race!
Ta-da! Luc som blev tvåa här vann sedan nästa race som jag körde.

Kul att du ville läsa mitt blogginlägg idag, du kan också följa mig via följande kanaler:
YouTube
Instagram
Facebook
Twitter

1 kommentar:

  1. Underbart ljus. Finns fördelar med denna icke-vinter också!

    SvaraRadera