Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-01-23

Blogg-comeback, Zwift-race och live-sändning i kväll!


Hej och god morgon på dig!

Såg att Sara Penton gjorde blogg-comeback men denna gång på Cyklotekets hemsida, in här och kika på Sara Penton blogg om ni vill. Kul att fler cyklister hittar tillbaka till bloggformatet!

Igår körde jag Zwift-race. Ingen skräll alltså. Hade tänkt köra Bologna-tempo och intervaller men det blev Bologna-tempo och SZR Winter race series. Lite lättare mentalt så och det är rätt skönt att spara på huvudet.

Vred ur det jag hade igår och det räckte ju ganska långt. Inte ända högst upp på pallen men inte heller jättelångt ifrån. 385 watt i nästan 15 minuter går ju nästan att jämföra med mitt pers på 20 min (386 watt). Tror mig vara i ungefär personbästaform, vilket ju känns kanon. Visserligen skulle jag behöva 5 minuter till på den intensiteten och det hade blivit grymt jobbigt. Hade tänkt sikta på 380 och se hur länge det höll, men jag kunde ju till och med öka mot slutet.

Bitvis svettigt men för det mesta ett ganska lugnt race. Efter Bologna-tempot som startade en timme innan så hade jag lite krokiga ben så orkade inte riktigt hålla klippet i spurten utan blev passerad av två precis innan mållinjen. Klantigt.

Nu har jag i alla fall tränat inför kvällens stora drabbning. Ni kommer att kunna se loppet live-sändas här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar