Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2020-01-24

Två veckor till tävlingspremiär: Hero Dubai i HERO WORLD SERIES!

Hej och god kväll!

Har ni kollat i kalendern eller, om två veckor så jag gör tävlingspremiär för säsongen när det kommer till verkliga race utomhus. Zwift tävlar jag ju på var och varannan dag och det är ju skoj och bra. Men om två veckor så står jag alltså utomhus med en MTB tillsammans med andra likasinnade för att försöka hinna så snabbt som möjligt till mållinjen.

Ni som följer min vlog vet ju att Linda och jag ska köra HERO WORLD SERIES 2020 (och nu vet även ni andra det). Ska bli så sjukt jäkla skoj alltså. Både hårda race och upplevelser på samma gång.

Serien består av tre deltävlingar
7/2: Hero Dubai
20/6: Hero Dolomites
10/10: Hero Thai


Första loppet är alltså i Dubai, eller egentligen i Hatta en bit utanför Dubai. Det bjuds på 60 kilometer och 1600 höjdmeter där en stor portion av höjdmeterna ska köras i en lång backe som ni kan se på banprofilen ovan. Terrängen är öken och det har jag ju tävlat i förut, så det känns ändå rätt bekvämt. I Hatta finns cykelleder och som jag förstår det så ska banan inledas med att köras på dom.


Jag blir inte ensam på startlinjen, utan bland andra Långloppsvärldsmästaren från 2019, Leonardo Paez ska köra och även tvåan från VM, Kristian Hynek. Inte helt bekräftat ännu, men Samuele Porro kör nog också. Fyra gånger italiensk mästare, två EM-silver och ett VM-brons. Så jag kommer inte behöva oroa mig för att behöva dra allt för mycket i täten...

Världsmästar'n Leonardo Paez när han tränade på banorna i Hatta för någon vecka sedan. Någon fördel ska han ju få ha...

Det ska bli riktigt skoj, anmäl dig till något av loppen du med. Eller varför inte alla tre? Häng med, nu kör vi! Om ni, mot förmodan, inte kör loppen så kommer jag lova er bilder, texter och videos från våra äventyr. Bara att hänga med i dom sociala kanalerna.

En liten video från när Leonardo tränade på banorna i Hatta:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar