2015-09-11

Fredagsfin

Hej cykelvänner!

Funderade lite på att ha en sådan där frågestund i bloggen. Men kom på att Facebook-sidan kanske är ett bättre forum för den här typen av aktivitet. Så jag gjorde detta inlägg med "Fredagsfrågan" här: https://www.facebook.com/henrikoijer/posts/518467021669389
Skriv en fråga där, så ska jag se till att svara. Har du inte Facebook, så ställ frågan genom en kommentar i detta inlägg.

Idag startar Allsvenskan i ishockey och jag önskar Leksands IF lycka till på sin långa resa mot SHL!

Ett annat lag som jag håller på är ju IBF Falun i innebandy och de har premiär nästa vecka. Vintern är här alltså med både innebandy och ishockey-säsongerna som startar nu. IBF Falun har haft ett stormigt årsmöte och ska hålla ett extra årsmöte inom kort. Då är före detta ordföranden i Leksands IF Hockey AB, Sven Rosén, en kandidat till ny ordförande.

Min cykel har nu ett vevparti monterat (obs inte det på bilden, som är en arkivbild). Ska bli intressant att se om/hur det funkar nu och om jag kan få loss högerpedalen från mitt trasiga vevparti... Den satt rätt bra igår kväll.
Vilodag är ju planerat, men att testa så att cykeln funkar hinner jag med. Skönt att ha allt klart till morgondagens väckningspass.

Annat intressant är den fortsatta kampen mellan Aru och Dumoulain i Vueltan. Hoppas faktiskt att Rodriguez kan blanda sig in i tätstriden igen. Kan inte minnas då jag senast tyckte att en grand tour var så här spännande!

Passa på att kika på denna läckra trailer till en swimrun-tävling som kommer arrangeras här i Falun nästa år:

Stora Stöten Swimrun 2016 from Stora Stöten Swimrun on Vimeo.

1 kommentar:

  1. Dy kommer ihåg att pedalerna har olika gänga på höger och vänster sida va ;)

    SvaraRadera