2015-09-27

Se cykel-VM live

Sändningen startar 14:30 idag när herrarnas cykel-VM ska avgöras. Inga svenskar till start, tyvärr.

Bästa och enklaste sättet att få se cykel-VM live är genom att kolla på Viasat 16 HD. Där startar sändningen 14:50. Viasat sänder kanske cykel-VM via Viaplay Sport också, börja prenumerera för 299:-/månad om du är sugen på att kolla.

Annars kan ni ladda ner den officiella VM-appen. Sök bara efter "Richmond 2015" där ni hämtar appar, så hittar ni den. Där finns livestream med engelsk kommentator.

Vill ni istället se VM på er dator så bjuder YouTube på bäst kvalité. Men. Det är blockat i Sverige. Men, laddar ni ner Hola.org på er dator så kan ni välja att använda er dator från ett annat land och på så vis lura YouTube. Då kan ni se på UCI's sändning. Länk till UCI's VM-sändning: https://www.youtube.com/watch?v=wE6bwxpJv1Y

Om ni varken vill ladda ner appen i mobilen, eller Hola.org till din dator så går det också att se tävlingen med sämre bildkvalité via någon av nedanstående länkar, såkallad ful-stream:
Men’s Elite Road Race | 2015 Road World Championships - live stream
Men’s Elite Road Race | 2015 Road World Championships - live stream

2 kommentarer:

  1. Tack för tipset. Nu kan jag se loppet.

    SvaraRadera
  2. Anonym VPN är aldrig en bra lösning, de lever på att sälja din information vidare. Betala istället för en VPN lösning som ni kan lita på.
    Detta är ett exempel på en sådan: https://mullvad.net/sv/

    SvaraRadera