2015-09-24

God kväll

Frida älskar inte att ha mössa på sig...

Episk solnedgång ikväll.

Hej vänner!

Det har varit dåligt väder och jag har varit trött, ingen vidare kombination. Fick i alla fall till den där tuppluren och sov nog i 40-talet minuter i förmiddags. Nu är det dags för sängen faktiskt, så det blir ett vettigt antal timmars sömn i natt.

Imorgon bär det så av ner mot Ulricehamn för att köra sista deltävlingen i Långloppscupen. Några har avslutat sin säsong redan så jag trodde det skulle kunna bli ett ganska tunt startfält. Men en hel del kanoner har anmält sig så snabbaste benen behöver packas ner. Wetterhall, Wengelin, Edin och Michael Olsson tillhör favoriterna. Dennis Wahlqvist, Max Wiklund-Hellstadius, Niklas Gustavsson, Johan Norén, Christofer Stevenson och Johan Landström är ju andra som också kan cykla snabbt. Så, det blir ett hårt race.

Det jag hört om banan är att den i fjol var jättetråkig (har dock hört en som sa att den var helt okej). Det ska vara en lättåkt bana men ändå lite kuperad. I fjol snittade täten 31.7 km/h!!! Det ska dock vara en del nya stigpartier på banan i år efter fjolårets kritik. Ska hur som helst bli kul att köra en tävling som jag aldrig åkt innan och jag ska väl kriga på för mitt vanliga mål, en topp-10.

Det ska komma några droppar regn i Ulricehamn imorgon, men på lördag ska vädret bli fint. Lite synd...

Nåväl, nu lär jag sätta fart mot sängen, vi hörs imorgon igen!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Lycka till på lördag. Själv hoppas jag på en topp 100 i motionsloppet.

    SvaraRadera