2015-09-22

Cykelbloggen

Hej Cykelvänner!

Shit alltså, min förmiddag var verkligen tung idag. Fick lida rätt rejält för den där uteblivna sömnen i natt, men det blev bättre mot eftermiddagen i alla fall. Det hände ju lite mer då också. Drog iväg och handlade med Frida, tittade in på Bike Town för att köpa däck också. Slut på Race King RS 2.2. Samma sak på Cykel & Fjäll. Måste bero på alla mina punkteringar?! Jag har liksom tömt stan på däck. Drog en chansning på Intersport och där i ett hörn så stod faktiskt några uppsättningar.
Kom hem, stansade upp dom på en gång. Bakdäcket ville jävlas dock så jag fick besöka en mack. Men nu sitter bakdäcket tight som fan på fälgen och myser med luften innanför. Gick ju kanon det där.

När jag stod och stansade så kom en budbil in på gården och levererade en storklinga, en kedja och rulltrissor. Jag har väl slagit på stort och nätshoppat lite. Cykeln kommer ju vara i nyskick när det ska tävlas nu på lördag, hoppas det också gör att jag slipper strul under loppet. Den som lever får se. När jag stansat och slängt på nya delarna så cyklade jag en sväng. Blev bara en liten sväng ombytt fast utan att kanske kalla det träning. Åkte till Jungfruberget och tillbaka i prinicp.
Nu har jag tränat lite utan struktur ett tag och bara fokuserat på att njuta på hojen. Men med en viktig tävling på lördag så gäller nu det gamla vanliga: tömningspass, vilodag, väckningspass och race. Så imorgon ska jag försöka bli av med så mycket energi som jag hinner och orkar bli av med.

-----

Ni vet väl att EM i mountainbike ska köras i Jönköping i maj? Om ni inte visste det så vet ni det nu i alla fall. Huskvarna 5-8:e maj är det som gäller alltså. Presented by Bianchi och jag åker ju Bianchi så jag tänkte väl luta mig tillbaka nu och invänta samtalet från förbundskapten Anders Ljungberg.

-----

Läste att det ska byggas en ny MTB-led på Lugnet. Känns lite som om de ska göra en led likt "Rosa leden" i Lindvallen. Vi har ju tack vare skid-VM nu en bergbana här i stan så det är väl fint om den används mycket också. Här kan ni läsa om den planerade leden: http://www.dt.se/dalarna/falun/ny-cykelled-planeras-pa-lugnet

-----

Yes, det där var väl ungefär allt jag hade att bidra med denna afton. Nu ska jag fortsätta där jag slutade i natt, så hörs vi imorgon igen!

5 kommentarer:

 1. Huskvarna för att vara exakt, det är viktigt, det är stor skillnad på jönköping o huskvarna... /huskvarnabo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att det kanske är viktigt för er som bor där, men för mig så är allt ett enda stort Jönköping. :)

   Radera
  2. Måste lägga mig i detta. HUSKVARNA! Fast - när jag flyttade dit tyckte jag inte det spelade så värst stor roll vilket som var vilket men någonstans hände något och egentligen är det så att allt är ett enda stort Huskvarna ;)

   Radera
 2. Ett tips för dig som förbrukar däck, ordinarie pris på Cyclecomponents är 379kr/st och de finns på lager så du har dem hemma på 1-2 dagar.
  http://www.cyclecomponents.com/komponenter/dack/continental-race-king-racesport-dack-29x2-2-55-622.html

  //Markus Porath

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer att jag handlar där också, men det är rätt trevligt att handla i lokala butiker med även om det kan kosta någon krona mer. Har man tur så får man lite rabatt (är ju med i en cykelklubb och alla lokala butiker ger rabatt till oss) och dessutom får man lite gott snack på köpet. :) Om jag ska köpa dyra saker och sådant som kanske inte den lokala handlarn har hemma så vänder jag mig mot CC och ser om det finns där.

   Radera