2015-09-19

Mitt träningspass i bilder

Börjar med några finare bilder från passet, så som man brukar visa upp träningen i sociala medier:

1. Kollade in banan för Hackmora MTB Uphill om två veckor.
2. Hackmorkull.
3. Dalkarlsleden från Hackmora mot Rönnäs.
4. Dalkarsleden från Hackmora mot Rönnäs.
5-7 Har cyklat i 18 år, men aldrig tidigare här?!
8. Banvallen på väg hem igen.

Ja, alltså. Ungefär sådär fint var det. Fick plötsligt fem timmar att nyttja till cyklandet och stack iväg med sikte på Sågmyra för att reka banan inför Hackmora MTB Uphill om två veckor. Därefter blev det lite mer spontan cykling och kartkollande. Hittade en stig jag aldrig cyklat och den var först rätt risig, sedan blev den bra men efter ett tag så gick stigen ut i någon blötmark. Jag vände och gick i skogen längs med en bäck där jag visste att stigen skulle gå tills jag hittade den igen. Inte helt cykelbar då heller. I alla fall inte till en början, sedan blev den lite bättre igen. Stigen gick runt en sjö (bild 7) där den blev rätt kass igen. För att slippa åka en massa asfalt hemåt så kollade jag kartan och hittade ett par skogsvägar som jag aldrig åkt. Dom ledde ut till en fäbod mitt ute i ingenstans, helt ologiskt placerad. Min förhoppning var att det skulle finnas en stig därifrån också. Det fanns det inte. Så jag tog vägen genom skogen för att komma ner till vägen (bild 8).

Så, här kommer några fler bilder från passet:
Jodå, jag cyklade här. Leden runt sjön...

Fäboden och skogen därifrån... Obanad terräng och en del nya rivmärken på armar och ben.

Var ute i drygt fem timmar och fick 4:40 på klockan. Överlag ett bra pass i fina miljöer, men med några avsnitt elände och misär. Men det där är ju en del av tjusningen med äventyrscykling och utforskande av skogarna.

4 kommentarer:

  1. Hej Henrik
    Jag är en kille på 40 jordsnurr som följer din blogg regelbundet..... Måste bara säga att det är så himla bekvämt att bara kika in här för att se vad som hänt i lilla cykel-Sverige under helgen. Kämpa!

    SvaraRadera