2015-09-16

Nej, nu tar vi det lite lugnt va?!


Tjena cykelvänner!

Idag var jag ut efter regnet och körde ett par timmar på stigar som jag sällan cyklar på. För er med lokalkännedom så höll jag mestadels till i skogsområdet mellan Gruvriset och Lilltorpet. Det finns en del fina stigar där och att jag cyklade där istället för någon av dom gamla vanliga rundorna var för att utmana mig själv lite. Dels var det ju pissblött och snorhalt i skogen, men just att cykla där man sällan eller aldrig cyklar gör ju att allt upplevs som nytt. Man vet inte var rötterna ligger och hur stenarna ska besegras. Jag kommer inte dit med facit utan måste koncentrera mig lite mer för att hitta lösningarna. På dom stigar jag cyklar mest så har jag ju lärt mig hur jag ska ta mig fram på bästa sätt och vet precis vad som väntar hela tiden.
Så hade jag det inte idag.

Jag bestämde mig också för att ta det lugnt. Det var liksom ett för kort pass för att kallas distans, men jag ville inte heller nöta intervaller. Men, jag struntade i sånt där idag och bara cyklade. Tänkte ta det lite lugnt nu fram till Västgötaloppet och hoppas på pigga ben där. Jag får givetvis ta i ändå, men det ska liksom vara mer spontant och inte pressat. Lugn höstträning.

Hittade ett endurospår som var pisshalt och snorlerigt. Imorgon ska det regna skitmycket så jag funderar på att åka dit igen och förnedra mig totalt i några varv där. Det lär bli festligt?! Utmana mig själv liksom och öva lite lercykling, det passar väl hösten till?


Idag firar Ronya och jag 9 år som gifta! Tiden går fort när man har roligt. Vi brukar varje år åka ut till platsen där vi gifte oss, men idag gick det inte. Vi får helt enkelt sikta in oss på någon dag framöver istället.

1 kommentar: