2015-09-10

Problem...

I natt var jag ute och rastade hojen på grusvägar.

Körde ett utepass i natt. Ville testa vevpartiet efter Bockstensturens vevarmstapp. Min erfarenhet från vevpartier som glappar upp är att dom är körda och aldrig mer går att få bra. Men hade väl förhoppningar om att all tid jag lagt på det där vevpartiet skulle vara tillräckligt och att det inte hade skadats av Bockstensturen.

Så, jag stack ut och körde på. Satte ribban vid 85% av max och tänkte hålla det så länge som möjligt. Det tog 1:26 (+6 min i början av passet då jag jobbade upp pulsen) innan jag vek ner mig. Typ tio minuter senare så känns vänsterpedalen konstig. Visar sig att det inte är pedalen utan den där vevarmen som gett upp. Tur i oturen att jag åtminstone hann köra det jag ville köra. Men nu är det torsdag, långlopps-SM på söndag och jag står med en cykel utan fungerande vevparti. Skoj på hoj!

En jäkla tur att jag stoppat ner en vindjacka i ryggfickan. För att dels vara utmattad och sedan få stå och meka cykel ute i skogen med 3-4 plusgrader och fuktig luft var ingen höjdare. Frös som en hund på väg hem. Saknas väl bara att jag blir förkyld nu också.

Men jag är inte bitter...

2 kommentarer:

 1. Hej !
  Undrar vad du har för lyse?
  Ser ut att funka bra, hur många lumen?
  Ha dé // Timo

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Här kan du läsa mer om lampan: http://oijer.blogspot.se/2014/11/dagens-cykling-och-info-om-ful-lampan.html

  SvaraRadera