Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-15

Dagens mejl

Ibland är det rätt trevligt att ha en blogg som folk faktiskt läser. Jag har ett tag funderat på att skriva lite om det som känns bra med att ha en relativt stor och mysig blogg. Här om dagen hörde en som jag gick på dagis med(!) av sig efter att ha hittat min blogg och delade mitt cykelintresse. Nedan följer valda delar ur dagens trevligaste mejl från en annan läsare:
"På vintrarna och en bra bit in på våren har jag alltid åkt mycket längdskidor (jag är 28 år nu), men somrarna och höstarna har alltid varit ett stort träningsmörker. Har tvingat mig ut i löparspåret men löpning är inte kul och jag har desperat försökt hitta ett alternativ till löpningen. Testade inlines en sommar, men det kändes segt att vara förvisad till enbart asfalt. Samma sak gäller rullskidor.

Din blogg har helt ärligt varit huvudorsaken till att min fritid året nu är så sjukt mycket roligare än förut. Sommaren samt hösten 2009 (nu på vintern åker jag enbart skidor) var den bästa tiden hittills i mitt träningsliv. "
...
"Förutom en massa kvalitativ träning så fick jag även under rundorna se lodjur, vildsvin och kronhjort samt uppleva en massa vackra platser som jag aldrig annars skulle ha sett.

Tack så mycket för att du startade upp bloggen, den fick mig att få upp ögonen för den finaste träningsformen av dem alla, jag är evigt tacksam!"
Cykel, en härlig sport helt enkelt. Detta mejl var inte helt fel för mitt redan hyfsade blogg-ego. Tack så mycket! Det bästa med bloggen är givetvis den positiva feedback jag får från er läsare.
Här hemma sover nu de små barnen, Emily är hos sin pappa i helgen och Ronya är snart klar med middagen. Ingen träning för mig idag, för trött för det. Som en liten bonus känner jag en misstänkt inflammation i mellanfoten.
På återhörande!

2 kommentarer: