Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-08

Glada nyheter!

Efter att ha kollat igenom alla 198 modeller på Fotosidan.se och dessutom några till på olika tillverkares hemsidor och sedan googlat bilder på dessa så har jag nog hittat en kameraryggsäck som passar mig. Jag tror det i alla fall. Men jag vill inte ropa hej ännu. Nu ska jag smaka på denna en stund innan jag bestämmer mig.
Ska man köpa något så skall man göra det ordentligt.

4 kommentarer:

 1. Det stod länge mellan en Tamrac Adventure 6, Lowepro Mini Trekker AW och Scandinavians egna Mini. Avslöjar vilken lite senare om jag köper den. Har du någon att rekommendera?

  SvaraRadera
 2. Har Tamrac 5'an som jag säljer nu. Sjukt bra väska, hållbar skyddar bra, proffsigt gjord. Men tyvär inte plats till nå mer än kamerautrustning och kanske en laptop. Vill man ha med sig typ fika och extra tröjja så får det inte plats. Problemet är att väskan är så bra isolerad och stoppningen så tjock att det tar upp plats. men Tamrac 6 är ju större. Det kanske funkar.

  SvaraRadera
 3. Såg att man får ner en laptop upp till 12" i Expedition 5. Eftersom min laptop är drygt 13" så ger den möjligheten inte mig något.
  De har en Tamrac Expedition 5 på den lokala fotobutiken så jag har känt på en och var imponerad faktiskt. I Adventureserien har man ju plats för tröja och fika i den övre delen av väskan och den väger dessutom mindre än hälften av vad Expedition väger.
  Vad vill du ha för din(som jag gissar är en Tamrac Expedition 5)?

  SvaraRadera