Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-31

Stångtjärns alla spår

Jag ville få lite mil i kroppen denna helg, och fick det också. Med 25.5 km i kroppen från igår gav jag mig ut i lite bättre tid idag för att hinna hem till CXVM. Idag hade jag också med mig pulsklockan, tyvärr valde den att starta om sig själv(!) efter 1.25. Så jag fick bara halva passet registrerat då jag körde 1.26 också efter klockans omstart. Försökte att hålla igen och åka kontrollerat, tyckte det gick hyfsat. Ibland kunde jag dock inte hålla tillbaka. Det är ju så härligt att skicka på lite. Började i Slätta och åkte till Stångtjärn, där åkte jag längsta spåret först, när jag avslutade det hela med sexan så började jag bli trött och på hemvägen mot Slätta igen så var jag riktigt krispig. Skönt att slippa komma hem pigg! Fick ihop 39.3 km på 2.51 vilket ger en kilometertid på 4.21, utan drickbart, ätbart eller uppladdning. När jag körde Maserloppet för några veckor sedan hade jag en kilometertid på 4.19, det känns att jag är mycket snabbare nu. Skulle nog kunna kapa minst 20 minuter från min tid på den tävlingen om jag skulle köra den igen.
Det var inte alla som "åkte torrt" idag, denna festpåse stod vid spårcentralen.

Vägen till/från Järnhatt, jag är vid fototillfället på väg från Järnhatt på denna fina staksträcka.

En ganska lång backe som nyper till ett par gånger. Klassisk saxbacke som jag besegrade tre gånger idag, utan att saxa en enda gång.

Igeltjärnen är belägen i slutet av alla tre spåren utan elljus.

Ser ni att jag ler? Kortet är taget efter avslutat pass, var en aning trött. Tog först en bild, men tyckte att jag såg så arg ut så jag tog en bild där jag såg glad ut istället. Det gick visst så där.

Eftersom jag varken åt eller drack något under träningen så smakade dessa 25 gram marsipan lite extra gott efter passet.

Träningsfakta:
Distans: ca: 39.3 km
Tid: 2.51
Snitt/maxpuls: 157/173 (under träningens sista 1.26)
Höjdmeter: 235 (under träningens sista 1.26)
Väderförhållanden: - 14 hemma, lite varmare vid Stångtjärn

Totalt sedan 100 dagar kvar (27:e november)
27 timmar 34 minuter skidor (349,4 km på 19 träningar och en tävling)
12 timmar 25 minuter cykel
3 timmar 7 min löpning
2 timmar 05 min styrketräning

Alla bilder tagna med min Sony Ericsson Satio

8 kommentarer: