Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-16

Otepää

Kul att se estländarna har förstått att man kör bättre på hemmaplan än bortaplan. Andrus Veerpalu och Jak Mae tvåa och trea bakom fenomenala Lukas Bauer. Södergren trött dock. Piggare var Charlotte Kalla som visar att hon är att räkna med. Charlotte Kalla är nästan lika dålig som Team Kalas på att blogga ser jag.
Så mycket skidor som jag får se nu kommer göra mig till en riktig fartfantom i spåren senare. Nu har jag ju sett hur det går till. Allvarligt skojat så har jag ju studerat deras teknik lite. Tittar mer aktivt på längdskidåkning nu än tidigare. Plockar ut ett moment i taget som jag fokuserar på och jämför mellan olika åkare.
Här i Falun faller det lite snö. Jättelite. Inget som gör någon skillnad för oss som vill ha nya fräscha spår att åka i. Men på måndag ska det komma lite mer. Hoppas det blir mycket mer.

Häng med på cykelturen imorgon. Samling Gamla Postenparkeringen klockan 10. MTB eller cross med skärmar. Lance Armstrong åkte en sådan där Twittertur i Australien med några av sina cykelkollegor, det uppskattas att mellan fem och tiotusen cyklister dök upp. Jag räknar givetvis med liknande uppslutning i Falun på denna blogg-ride.

2 kommentarer:

  1. Kan vi sticka ut vid 06.00? Så jag hinner starta tävlingen vid 11.00. Du går ju ändå upp vid 05.24

    SvaraRadera
  2. hört talas om lugnet??/stef

    SvaraRadera