Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-13

The day

Vaknade vid halv åtta eller så, i kväll. Av att jag dreglade på Filips kudde. Mysigt att somna med barnen, men jobbigt att behöva vakna på en gång, eller att bli sparkad på näsan. Sedan jag skrev senast så har jag skickat och svarat på massa mejl och röjt undan över 200 från min inkorg. När det var klart så postade jag ett brev och hämtade ungarna på dagis. Vi lyxade till det med en busstur hem, mycket uppskattat. 
Jag byggde en liten kulle till barnens bilbana, inget speciellt alls. Bara något litet för mina barn.
Eftermiddagen blev lek, mellanmål och handling. I stora drag. Vi bjöd in min mamma och Lasse på mat och efterrätt så det behövde förberedas också. Ronya drog givetvis ett stort lass där.
Ni kan ju få gissa om det är jag eller Ronya som dukat.
Inga studier alls idag. Men det finns ju fler dagar. Båda barnen hade lite vakentid natten till idag och Filip spenderade en stor del av natten i vår säng. Så jag är för trött för klassisk kvällsträning denna gång. Inte direkt lika aktiv som motionären Fredrik Ericsson.
Insåg förresten omgående efter att jag svamlat om seedning till led fem att det skulle bli svårt med Maserloppsresultatet. Utan att led sju, kanske sex skulle bli mer aktuellt. Nu är det klart att jag har seedat mig till led sju. Målet är att seeda mig till led tre, hinner jag inte bli bra nog innan Vasaloppet får led fyra duga. Här hittar ni Vasaloppets seedningstabell 2010. Jag kommer åka något mer långlopp innan Vasaloppet, dels för seedningen, men också för att få bra träning och lite rutin på skidtävlingar och hitta en farthållningsstrategi som passar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar