Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-28

Januarisvar

Vad är ditt midjemått och Photoshoppar du dina bilder för att se smalare ut?
Just nu 79 cm och nej, ingen Photoshop för mig. Behärskar tyvärr inte programmet.

Jag har cyklat landsväg ett par år och genomfört Vätternrundan på skapliga tider. Nu har jag dock, tack vare dig och ett par andra inspirerande bloggar, köpt mig en MTB och ska cykla Ränneslättsturen, Bockstensturen och MTB Vasan. Tanken är att träna två cykelpass i veckan, ett distans och ett intervall. Har du förslag på något bra intervallpass för en "nybörjare" inom intervallträning.
Det spelar ingen större roll om du är nybörjare eller rutinerad på att köra intervaller. Längre intervaller är dock kanske lite snällare. Skrev om några intervallpass i senaste frågeinlägget: http://oijer.blogspot.com/2009/12/svar-pa-gardagens-fragor.html

Varför köpte du ingen Iphone? Var det kameran?
För mig är kameran en viktig del av telefonen, funderade ändå på en smartphone men var riktigt sugen på en Satio just för kamerans skull.

Men... Vem är det som puffar rök där borta? Det är Thomas! HEJ THOMAS!
Glöm inte James och Percy!

En cykelrelaterad fråga: (jag vet, det är konstigt, det här är ju en skidblogg...) Många använder bregreppet 4x4 när de beskriver sina intervaller, men verkar ha väldigt olika bild av vad som då ingår. Hur anser du att ett 4x4 pass skall utföras? Vilken pulsnivå? Hur mycket vila mellan 4orna?
4*4 är ju från början skidträning, så det passar sig även i denna blogg... Vilket innebär att du kör så hårt du orkar i fyra minuter och upprepar det fyra gånger. Förslagsvis med tre minuters vila. Men vila fyra också om du vill det. Vissa pratar om pulsnivåer, men det är mest en förklaring på att du måste ta i som fan.

Är du på något sätt sponsrad med din telefon eller varför är namnet med efter varje bild och som etikett?
Det stämmer, jag har inlett ett samarbete med Sony Ericsson. Känns faktiskt helt okej.

Ja, eller hur, undrar som Jonas. Och även Martin. Jag har en gammal Nokia 6220 classic som jag tar bilder med, dessa blir ju inte sämre än Sation ;)
Det hänger nog på fotografen i det här fallet.

Har du någon insider-information om hur det blir med SM/Solleröloppet?
Nix.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar