Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-22

Fischer RCS Carbonlite Classic längdskidor

Foto: Öijer Home Studio Productions. Tanken var god vid fototillfället, genomförandet sämre.
Så här ser dom alltså ut, mina nya Fischer RCS Carbonlite Classic längdskidor. Samma namn som skidskorna/pjäxorna alltså, för er som hänger med. Hann givetvis inte testa någon utrustning igår utan testet kommer idag istället. Det exotiska skidfodralet som skidorna är fotade i är ett Eggen-Ski-fodral, men säg inget till Fischer om detta är ni snälla. Arvegods från min bortgångne fader, från hans karriär på 70 och början av 80-talet. Å andra sidan har Eggen-Ski inte funnits under de senaste 27 åren, så Fischer kanske inte blir så upprörda om ni skvallrar.
Nu har jag alltså skidor, skidskor/pjäxor, stavar och kläder som alla är top notch. Fördelen med detta är givetvis att jag har bra material och inte behöver oroa mig för den biten. Å andra sidan så har jag en del att leva upp till. Nu är jag ju en sådan där motionär som har mycket bättre prylar än kapacitet och det kan lätt bli lite pinsamt.
Dags att lägga i en överväxel med träningen, med andra ord.

3 kommentarer:

 1. Då behövs det bara 9par till för att kalla sig skidåkare och bli tagen på allvar...!? Nice, kör med mina 10år gamla järvinen, som redan när jag köpte dem hade några gratis år. Men tillbaka till tidigare så sägs det att prylarna inte är allt...så är det INTE, det är allt!

  Timo

  SvaraRadera
 2. Ett par RCS är svårslagna.

  SvaraRadera
 3. är det de där som kallas skidtunnel? ;-)
  lycka till med tränandet!
  blir nog skejtvasan för min del!

  SvaraRadera