Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-08

Träningen fryser inne

Det får bli en innedag med barnen idag istället för träning ute.
Idag hade jag chansen att träna lite längre än den där klassiska timmen som det brukar bli. Men. Det är minus 25 idag igen och barnen är hemma från dagis. Inte otpimala föhållanden för träning alltså. Tur då att det är fredag och jag ska inleda min nya tradition med styrketräning på fredagar och måndagar just denna dag. Men styrketräning är inte skidåkning, styrketräning är inte löpning och styrketräning är inte cykling.
Ni minns att jag gjorde 24 push ups vid senaste maxtestet? Jag har inte gjort en push up sedan dess. Det är slut med mig, jag är slut som artist. Vi får väl se på dagens styrketräning hur det går, kanske blir ett comebackförsök på push ups-biten.
Vägde mig idag, förstår att ni är intresserade. 68.4 kilo vägde jag nu. Lite mer än senast alltså, antagligen bara muskler. Nu har barnens mormor kommit på besök så jag ska gå ut i kylan för att handla lite. På återhörande.
Avslutningsvis lite trevliga svenska cykelnyheter, Kessiakoff som kapten i Giro d'Italia: http://www.cyclingnews.com/news/kessiakoff-eager-to-prove-himself-at-garmin-transitions

2 kommentarer:

  1. Tänk på att du har lärt dig en hel del i skolan också. Kunskap väger en del.

    SvaraRadera
  2. Riktigt så mycket har jag inte lärt mig...

    SvaraRadera