Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-01-23

Kvinnofrågor

Och då menar jag inte frågor som för fenomenet kvinnor, utan den typ av frågor som bara kvinnor kan ställa. De osvarbara frågorna. Ronya frågade mig idag vad JAG ville göra, jag blev genast misstänksam. Frågade också om det var en kuggfråga, men fick svaret att det inte var det. Hon ville bara veta vad jag ville göra idag. Naiv som jag är så föll jag i fällan och råkade svara just vad jag ville göra idag. Inte bra.
Vad är egentligen grejen med kvinnor och deras osvarbara frågor? Eller varför ställa frågor som man inte vill ha svar på? Eller säger en sak men menar en annan. Bara kvinnor gör sådant också, ett spännande fenomen faktiskt. Som när en man frågar sin kvinna om han kan göra någon specifik sak och kvinnan svarar "Gör vad du vill". Det betyder givetvis inte att man får göra vad man vill, utan att du bör tänka om. Har ni andra exempel?
Som en del i straffet för att jag svarat på vad jag vill göra idag fick Filip och jag gå och handla. Det tyckte vi var skitkul. Vi cyklade dit, handlade goda saker som fil, messmör och mjukt tunnbröd.
Dagens fynd var dock det Filip har i handen här. Sex pingisbollar för 10 kronor, det blir inte mycket bättre än så. Dom studsar, utan att ha sönder saker i hemmet. En bra investering för föräldrar med bollintresserade småbarn.

När vi packat in matvarorna och de flesta pingisbollarna så åkte vi ner till stan för att äta Pizza med tjejerna. När vi skulle hem så träffade vi Emelie Westergren, Klara och Anders Lind ( note to Jens: !!!!! ).
Nu är vi hemma, mätta och glada. Vissa av oss gör oss i ordning inför kvällen, som bjuder på festligheter för vuxna. Barnen får stanna hemma med sin farmor och Lasse.

4 kommentarer:

 1. udersökning om barnvagn finns ute på pappabloggen!

  SvaraRadera
 2. Jag fick just frågan efter dessa rader; "Är jag sån??" Jag svarade inte utan frågade om jag fick skriva det på kommentarer?
  Svaret blev; "Gör som du vill."
  Jag känner på mig att detta inlägg kommer jag att få betala för senare under kvällen....opps.

  SvaraRadera
 3. Ja, vi kan nog vara sådana. Men hur ofta får vi svaret på frågan om man tex ska handla ihop "inte just nu" man väntar snällt och frågar tre timmar senare om shoping turen.
  svaret......."Måste vi göra det" (ofta ihop med en djup suck).

  Vi har nog lite olika sätt att prata, eller?

  // Åsa

  SvaraRadera