Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-08

2-3 grader och regn i november? Tänk så härligt det kan vara!





Hej och välkommen till dagens blogginlägg,

Igår så blev det planerad jobbpendling till jobbet och oj så härligt det var. Att det var runt 3 grader på väg till jobbet och 2-3 grader på väg hem från jobbet och att det regnade gjorde mig ingenting. Det var bara så härligt att cykla igen. Tänk vad motivation kan göra ändå? Nu för att jag vilat så länge och längtat tillbaka till cyklingen så spelade det ingen roll att vädret var som det var. Det var bara härligt ändå. 

Det gjorde inte ens något att jag var väldigt långsam. 

Att jag var långsam gjorde bara att jag fick ihop lite mer träningstid än vad jag hade planerat. Gäller bara att hålla ihop detta idag och imorgon också så får jag vila på fredag sen. Två dagar in på vinterträningen och än så länge fungerar det bra! 

Bild från igår kväll när jag skulle cykla hem. Regnjackan var ett bra plagg igår, gillar den skarpt.

Kom hem trött, kall och hungrig men samtidigt så nöjd över att ha cyklat till- och från jobbet. Fick av mig allt det blöta och tog på mig varma kläder. Hann precis äta något litet innan det var dags för möte om SWE-Cup XCO. Kan konstatera att det finns många engagerade arrangörer där ute i landet, härligt! 

Nu blir det pendling till- och från jobbet också idag. Risk för fukt också idag men inte alls lika mycket som igår. 3-4 grader varmt också, det blir perfekt det. Ha det bäst så hörs vi här imorgon igen. 

På återhörande, hoj! 

_________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar