Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-21

Veckoplan, pendlingsintervaller och köptips!

Hej och god morgon på dig!

Minns du min vinterträningsplan? Den tredje veckan inleddes igår med en vilodag, en ganska bra start på en vecka om du frågar mig. Helgen är oftast träningsintensiv och måndagar kan vara intensiva av andra skäl så då sitter en vilodag rätt bra. 

Planen för denna vecka är som följer. Då har jag i min bakomliggande planering lagt in 2x20 minuter med intervaller på dagens pendling. Så det blir inte bara transport idag, spännande! 
Måndag: Vilodag
Tisdag: Jobbpendling
Onsdag: Jobbpendling
Torsdag: Le Peloton
Fredag: Vilodag
Lördag: 4x4 min
Söndag: Race online

Le Peloton ser lite ut att ligga i farozonen dock när jag tar allt i beaktning men jag utesluter det inte ännu. 

Vill tipsa om att min samarbetspartner Siroko har Black Friday REA på några hundra produkter. Bland annat dessa gravel-cykelkläder som också jag har och använder. Med min samarbetslänk så är byxorna är på 50% rabatt för 823:- och tröjan (som också finns som långärmad) är på 60% rabatt för 400:-. Det finns som sagt några hundra produkter att välja på men jag tipsar gärna om sådant som jag själv använder och är nöjd med. jag kör med small på både byxa och tröja ifall det är någon hjälp för dig. Min samarbetslänk hittar du alltid via Siroko-loggan till höger i bloggen eller här: https://srko.co/henrikoijer 


Idag blir det dock inga kort-korta gravel-kläder på dagens pendling utan idag är det vinter-kit som gäller med minus fem och vacker nysnö. På återhörande imorgon igen för nu ska jag strax bege mig, hoj! 


_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar