Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-13

Check på första veckans vinterträning!


Hej på dig!

Första veckan av min vinterträning är nu avklarad. Som jag konstaterade när jag gjorde mitt träningsprogram så var det en ganska offensiv öppning på träningen efter sjukuppehållet. Inte nog med det, jag ökade också planen med ett test i torsdags. Jag kan glatt konstatera att kroppen höll för träningen och inte ens lördagens löpning gör allt för ont i benen. Tur det, för imorgon ska jag springa igen. 

Även om det har varit ganska mycket träning så har det inte varit speciellt hårt. Bortsett då från testet som innehöll intervalltid på runt 16 minuter och så tävlade jag online igår även om jag försökte ta det lugnt. "Ta det lugnt" innebar ändå 18 minuter i zon 5 och 32 minuter i zon 4 så jag fick jobba en del. 

I träningstid räknat så fick jag ihop 10 timmar och 37 minuter. Det tycker jag är väldigt bra, kanske speciellt med tanke på att det längsta passet var 1 timme och 33 minuter. 

Denna vecka blir det nog inte lika mycket träning. Barnvecka, ni vet. Så här är planen:
Måndag: Jobbpendling
Tisdag: 30 min löpning/skidåkning
Onsdag: Vilodag
Torsdag: 90 min cykling
Fredag: 6x4 min
Lördag: 2 timmar distans
Söndag: Race online

Igår kom det några snöflingor och hela långtidsprognosen visar "blåa" temperaturer. Alltså från nollan och kallare. Det ska bli riktigt skönt att förhoppningsvis slippa regnet ett tag. 


Om du är intresserad av att köra SM i cykelcross så kom ihåg att anmäla dig senast onsdag 15/11 om du vill anmäla dig till ordinarie avgift. Mer info här: https://www.sportstiming.se/event/12474 
 

Utöver träning så hann jag igår med att städa, tvätta, handla och förbereda lite inför barnens ankomst. Såg herrarnas crosstävling, hann jobba några timmar och tog mig en rejäl tupplur också. 

Dags att rulla mot jobbet här, på återhörande imorgon igen. Hoj! 
 
_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar