Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-24

7% bättre på två veckor!


Hej och god morgon på dig!

För två veckor sedan så gjorde jag ett power test för att se vad jag hade för siffror i mig. Då hade jag tränat tre dagar efter sjukdomsuppehållet. Igår kväll så gjorde jag ett nytt test för att se om/hur mycket jag förbättrat mig sedan dess. Jag räknade med en förbättring på dom längre intervallerna men det blev till och med lite bättre än jag trodde på förhand. Sifforna som är till vänster här nedan är från två veckor sedan och siffrorna till höger är från igår.

6 sekunder: 952 -> 966 watt
30 sekunder 751 -> 747 watt
3 minuter 393 -> 417 watt
12 minuter 305 -> 325 watt

Ökningen på 12 minuter är alltså nästan 7%. Att jag skulle öka ytterligare 7% under den kommande tvåveckorsperioden har jag dock svårt att se. Det blir såklart svårare och svårare att öka ju bättre jag blir. Men skulle jag kunna öka med hälften (+3,5%) så skulle jag vara väldigt nöjd också med det. 
Supernöjd med gårdagen och kul att det går snabbt åt rätt håll. Det här ger fortsatt hög motivation. 

På kvällen så fick jag chansen att koppla av till en musikal framförd av Fridas klass i årskurs tre. 

Det har varit en väldigt intensiv vecka igen och det ska bli skönt med helg. Igår var jag mer än lite trött faktiskt men jag hade en produktiv och bra dag på jobbet följt av cykelmöte, musikal och power test. Jag håller mig sysselsatt ändå... 

Idag ska jag jobba i Rättvik och det ska bli kul. Rättvik är lite av min andra hemort då jag spenderat väldigt mycket av min barndom där. Jag har också en vilodag vilket kroppen behöver för att ladda om igen. 

På återhörande igen och tack snälla du för att du läste mitt blogginlägg. Vi hörs här imorgon igen, hoj! 


Passar på att avslutningsvis tipsa om min samarbetspartner Sirokos stora Black Friday-REA. Min samarbetslänk ger dig ytterligare 10% på alla produkter: https://srko.co/henrikoijer 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar