Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-17

Mätbara framsteg!


Hej och god fredag på dig! 

Igår så körde jag 90 minuter cykling på distansintensitet. Tittade samtidigt på när damerna körde Zwift Grand Prix, superintensivt lopp som såg jättekul ut. När damerna gått i mål så gick jag över på att kolla lite cykelvloggar och räkna ner tiden. 90 minuter på jämn belastning blir ju aldrig riktigt superspännande men igår var det skönt också att bara nöta sig igenom ett pass. Det kändes riktigt bra efteråt. 

Ni vet hur man kan vara otålig när man kommer igång igen efter en sjukdom eller skada? Man vill vara tillbaka i fornstora dagar på direkten och tycker att det tar hur lång tid som helst att bli lite bättre. Då kan man zooma ut lite och se att man antagligen har gjort ganska stora framsteg ändå och att den här lilla svackan egentligen bara blir ett litet hack i livets formkurva. Så efter gårdagens pass så jämförde jag med förra måndagen då jag började min vinterträning:
Igår: 90 min @ 201 watt & 144 puls
Förra måndagen: 30 min @ 144watt & 138 puls
Det har hänt rätt mycket ändå på drygt en vecka. Klapp på axeln för det. 

Idag ska jag köra strukturerade intervaller för första gången på jättelänge. Spännande, intressant och välbehövligt. 6x4 minuter ska köras men först en arbetsdag och Fridas innebandyträning. 


På återhörande, hoj! 

_____________
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar