Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-11-05

Fortsatta förbättringar



Hej och god morgon på dig!

Igår hade jag ännu ett feberfritt dygn. Det går verkligen åt rätt håll. Vidare så vaknade jag och hade gott om mental energi, så jag städade stora delar av huset på förmiddagen. Därefter blev jag påmind om att jag inte var helt bra ändå så hela eftermiddagen och kvällen var energin slut. Tur då att det fanns saker som UCI Track Champions League att titta på. Det blev också en liten tupplur på eftermiddagen..

En halvdag med energi är ett stort steg fram och dessutom så fick jag ett rent hem. 

Frida och jag gjorde tacos så barnen och jag kunde senare avnjuta en härlig middag tillsammans. 


Idag är det EM i cykelcross. Tävlingarna skulle ha pågått igår också men på grund av extremt väder så flyttades alla gårdagens tävlingar till idag. På Eurosport kan ni därför idag se damer U23 klockan 11, herrar U23 med Filip Mård klockan 12:40, damer elit klockan 14 och herrar elit med David Risberg klockan 15:10. Dagen räddad för alla cross-fantaster. 
Här kan ni hitta startlistor, livetiming och resultat: https://www.uec.ch/en/event/205/2023-uec-cyclo-cross-european-championships 

Förutom att inte äta godis så finns det andra saker man kan göra när man inte är frisk nog för träning. Som att planera sin träning för när man väl blir frisk. Kika in här på bloggen imorgon så får ni ta del av min vinterträningsplan. 


Idag ska jag försöka skynda långsamt så att energin räcker till hela dagen. Ni får ha det så himla bra så hörs vi imorgon. Då börjar också Sirokos Black Friday-REA så om ni har funderat på något sådant så är det läge att slå till. Vi hörs, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar