Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-05-22

Månadsrapport april och höjt VO2max!

Hej och god morgon på dig!

Ny vecka och nya möjligheter. Avslutade förra veckan med ett hårt race där jag gjorde en ganska så bra tävling och där jag känner att jag nu blir lite bättre för varje söndag som går. Mitt beräknade VO2max går också åt rätt håll vilket är ytterligare en indikation på att det rör sig i rätt riktning.


Det är bara att fortsätta att sträva mot formen 2023 så får vi se när jag är tillbaka där jag vill vara igen. Så länge det går åt rätt håll så är det också lätt att hålla mig motiverad. 

På morgonen så var jag och kollade på Filip när hans IBF Falun spelade final i Falun Floorball Cup mot ett tjeckiskt lag. Filip gjorde en assist, ett mål och blev matchens spelare i IBF. Det räckte dock inte igår då IBF förlorade med 2-3, en straff i sista sekunden gjorde den spännande matchen än mer dramatisk.. 

Frida tog årets första dopp. Samt senare på dagen även årets andra dopp. Det är imponerande för det var inte varmt i det där vattnet. 

På kvällen så fick jag en kvällspromenad med Ebbah också men hon gillar inte att vara med på bild längre... 

Jag fick en glimt av ett gäng gravel-cyklister som varit på en helg-tur till Rättvik och tillbaka. 

En bra söndag där jag också hann kika lite på girot och även jobba lite ideellt med Svenska Cykelspelen. Ni vet väl att lördagens MTB Eliminator Continental Series XCE också är tillgänglig för ungdomar och veteraner? Japp, det stämmer. I år är det inte bara världseliten som kör utan alla får chansen att köra sprint på Lugnet. 

Här nedan följer min, försenade, månadsrapport för april 2023:
______________

Mitt April 2023

Träning (mars i parentes)
Mål: 2500 min/månad
Träningstid: 2134 minuter, eller 35 timmar, 33 minuter och 37 sekunder (35h 35m 47s)
Snittpuls: 145 (149)
Maxpuls 184 (186)
I Mars så nådde jag en bra nivå på min träning igen vilket jag var på väg att förbättra ytterligare i april. Tyvärr så blev jag sjuk i slutet av april så sista veckan blev utan träning. Därför får jag vara nöjd med den träningsmängd jag hann med.  

Ekonomi(aktieportföljen) (mars i parentes)
Aktieportföljen: -20.13% (+32.96%)
OMX30: +2.11% (-0.15%)
Januari var bra för mig, februari ännu bättre och mars har varit helt otrolig i utvecklingen. I april så kom dock den stora sättningen och det gick ner väldigt mycket. Har dock inte köpt- eller sålt något och kommer hålla mig passiv till efter sommaren. 
Köpte:

Sålde: 

Här hittar du min månadsrapport för januarifebruari och mars

Jag påminner om att jag är en småsparare med små medel som inte har några större kunskaper om aktiehandel. Det är dock väldigt roligt, en låg tröskel till att börja och man lär sig grunderna snabbt.
______________


Tack för att du läste dagens blogginlägg, hoppas att vi hörs här imorgon igen. Hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar